čtvrtek 27. října 2016

Recenze na pěnový sprchový gel Balea

Ahojte děvčata,máme tu čtvrtek a Já Vám přináším novou recenzi! :)
Tentokrát je recenze na neobvyklý produkt,který by jste rozhodně u mně nečekali,že něco zrecenzuji,protože vy co trošku déle sledujete tento blog,tak víte,že používám pouze jeden speciální sprcháč pro atopickou pokožku z důvodu ekzému.
Jelikož jsem měla dost času po škole než mi pojede autobus,tak jsem ten čas strávila kde jinde než v drogérce.(Jak jinak u mně)A říkala jsem si,že se zajdu podívat hlavně na pečující kosmetiku,měla jsem dost silné nutkání,že neodejdu s prázdnou,a v regálu jsem zahlédla tento pěnový sprchový gel,který se prodává  ve dvou variantách.
Pořád mi v hlavě běžela myšlenka,že nebudu riskovat a nekoupím si ho,přeci nechci,aby se mi ekzémy zase rozjely díky mé blbosti,Ale ze zadní strany jsem si přečetla,že by měl obsahovat kokosové mléko a avokádový olej,tudíž by mi pokožku nemusel vysušovat.
A co si budeme nalhávat,tento typ mě lákal,už od května co byl u nás k dostání.


Nanáší se touto pumpičkou,která se tváří jako z pěnového tužidla.
Mimochodem tento sprcháč ohromně nádherně voní.
Pokožku mi rozhodně nevysušuje,nemusím se ho bát používat,což u normálních klasických sprcháčů bych si to raději netroufla.
Toto balení už mám asi měsíc,a stále mi přijde,že je skoro plné.
Zakoupíte ho za 50Kč.Má opravdu nádherně pěnovou konzistenci.
Omlouvám se za dnešní kvalitu fotek,ale jak si můžete všimnout při focení se mi už vybíjeli baterky,a právě proto foťák moc dobře nefotil,příště už to bude lepší :)
Ahojte 


čtvrtek 20. října 2016

Recenze na rozjasňujicí paletku od Essence. Stojí za to?

Ahojte!
Ozývám se Vám po delší době,tento týden mám hodně nabitý,a právě proto nevyšla žádná recenze,ale měla jsem k tomu své zdravotní důvody,ale už dost o mně a přejdem k recenzi. :) 
Asi jste si všimli,že už delší dobu stojany kosmetiky Essence,zkrášluje tato paletka.
Jak si můžete všimnout,paletka se velice designem podobá jejich konturovací paletce Recenze na konturovací paletku.Ale význam má jiný a tím významem je rozjasnit Váš obličej.

Ze zadu této paletky můžete,najít návod  kam,který odstín použít,podobně jak u konturovací paletky.
Paletka skrývá v sobě opět reliéfy,tentokrát v podobě liniích.
Píšou,že obsahuje  matný tělový odstín,což s tímto nemůžu souhlasit,z důvodu,že obsahuje třpytky,ale jemné,tak je možné že na fotografii to nejde zahlédnot,nadále v barvě šampaňského  se třpytkami  a pak broskvový se třpytkami.
Teď si projdeme každý odstín jednotlivě. :) 

Vezmu to hned ze začátku,takže se tedy vrhám na tělový odstín,který jako jediný obsahuje menší částečky třpytků.Řekla bych,že tento první odstín je vhodný na místa,kde se Vám obličej příliš mastí,protože je krásně zmatní...
Pigmentace je pleťová,tudíž krásně splyne s pletí a "nebije do očí"
Nadále tu mám takový v barvě šampaňského,jak jste si mohli všimnout ten těch třpytek má dost a na denní nošení bych ho nedoporučovala,tedy pokud nechcete mít "lesk jako blesk"!
Tímto odstínem je rozhodně na denní nošení potřeba šetřit,Já ho nejčastěji,když už ho použivám,tak použiji pod obočí na projasnění a jemně do prostředku horního rtu pro optické zvětšení rtů,rozhodně nečekejte opticky zvětšené rty jako po botoxu! ;) Pokud v ten den používám  rtěnku,jinak to pro mně ztrácí význam.
Tímto se vrhám na poslední odstín spíše víc do teplejšího broskvového nádechu s třpytem .
Ten jsem si z této paletky nejvíce oblíbila,tváře totiž docela dost oživí,zvýrazní lícní kosti,dodá docela dost lesku.

Pokud z paletky použijete všechny 3 odstíny,tak nemusí to vždy vypadat skvěle,podle mého názoru.
Samozřejmě je to jen můj názor.
Nejčastěji z této paletky co používám se nedá moc říct,protože záleží podle toho kdy a kam a jak se líčím,ale rozhodně nevynechávám  broskvový odstín.
Tato paletka není u mně takovým propadákem jak ta konturovací,měla jsem strach po minulé zkušenosti,že si z paletkou nepadnu do vkusu,ale mýlila jsem se.
Odstíny z paletky mají docela průměrnou výdrž,ale to ovšem neplatí u broskvového ten má výdrž o něco delší,taky je to můj nejvíc oblíbený z této paletky.
Bohužel na swatchu se mi moc ty pravé barvy,které dělá moc nepodařilo zachytit,což mně velice mrzí.
Zakoupíte ji snad v každém stojanu s kosmetikou s Essence,dokonce nedávno jsem zahlédla i  v Kauflandu až jsem se sama divila.
A snad jsem už všechno potřebné řekla a na nic nezapomněla,tak se s Vámi tímto loučím Ahojte!
Zase u dalšího článečku,taky Vám chci připomenout,že v pátek vyjde nové videjko  :) 



neděle 16. října 2016

Recenze na Maybelline VIVID MATTE LIQUID - 2 odstíny

Ahojky,přeji Vám pěknou neděli,ikdyž dneska není zrovna nějaké hezké počasí,a právě proto mi nic nebrání v recenzi.
Asi jste si určitě všimli,že internetem frčí všelijaké tekuté rtěnky,ani značka Maybelline nezahálela a  nějaké vytvořila,pár z nich se dostaly i k nám do českých drogeriích Rossmann a Dm.Za což jsem hodně ráda,já jsem neodolala a rovnou si pořídila 2 odstíny.
Zase ze začátku shrnu celkově tekuté rtěnky a pak přejdu ke každému odstínu zvlášť.Příjemné počteníčko a doufám,že si z toho uděláte "obrázek" a samozřejmě budu ráda,když mi do komentářů napíšete,jestli Vás tato recenze zaujala,tak,že jste si ho nakonec koupili/nekoupili.
Myslím si,že značku Maybelline,není třeba představovat,na našem trhu je už pěknou řádku let,ikdyž třeba od ní žádný produkt nemáte,ale většinou alespoň jeden produkt každý z nás má/měl  produkt doma.Co si budeme nalhávat,některým produktům od Maybelline,se odolat nedá.
Jak jste si určitě všimli kosmetická značka Maybelline New York je mou oblíbenou značkou z drogérky.
Tyto odstíny jsou u nás dostupné pouze ve čtyřech odstínech,tedy alespoň já je zahlédla jen ve čtyřech odstínech.Nejvíce mně ze čtyř odstínů zaujali tyto dva.

 Tyto rtěnky slibují matný efekt,a sytou barvu.Je tomu tak?Tyto tekuté rtěnky se mi perfektně nanášejí díky,spolehlivému a tenkému aplikátoru(štětečku).
Vůní mají sladkou,příjemnou,voní jako vanilkový cukr mi přijde.
Chviličku trvá,než se zmatní,ale přijde mi,že je to u každého tekutého produktu,co má být matný. :) 
Co jsem se koukala po internetu,jaké odstíny vyrábějí,tak je to docela dost široká škála,dokonce jsem zahlédla i tmavě modrý,ale my se tady budeme muset uspokojit ze čtyřmi,ale pořád lepší než nic. :) 
Pokud máte různě "rýhy" na rtech nebo vysušené,tak Vám je to krásně zvýrazní,což nevypadá moc dobře,to samé pokud máte šupinky na rtech,tak tomuto okruhu bych to teda za sebe moc nedoporučovala.
Ale pokud máte rty hydratované,nebo hladké bez různých šupinek apod.Tady bych to už doporučila používat,na tyto typy jsou tyto tekuté rtěnky jak stvořené.
S pigmentací,to záleží na jak kterém odstínů,Já zatím vyzkoušela dva a u těch vím jakou pigmentaci doopravdy mají,ale nebudu tu pigmentaci "házet do jednoho pytle",protože si vážně myslím,že záleží na každém odstínu,to máte to samé,když si vezmete nějakou paletku různých očních stínů taky příkladně tam dva odstíny nejsou pigmentované apod.
Výdrž mají hodinku minimálně a dvě maximálně.Ale pokud pijete tak počítejte s tím,že se bohužel obtískavají,ale není potřeba nanášet další vrstvu,protože na rtech to nepoznáte,jen na hrníčku.,což je hodně zajímavé. :) 
Prvně začnu rozebírat tento odstín,což je  15 ELECTRIC PINK,tento odstín si mně hned na poprvé získal,zkoušela jsem si ho v drogérce swatchnout a tímto si mně "získal"ještě víc,tak jsem neváhala a hned jsem si ho zakoupila,zrovna v Drogerii Dm na tyto rtěnky měli akci za 179Kč jednu.
Strašně moc mně zaujal tou výraznou růžovou,protože rtěnky v růžovém odstínů mám  moc ráda a mám jich docela dost,ale takový odstín v růžových rtěnkách ve sbírce jsem neměla.
Teď už mám. :) 
Na fotce,zahlédnete aplikátorek,o kterém jsem již mluvila.
Ale co mně hodně mrzí,tak na mých rtech se tato rtěnka většinou tváří jak výrazně červená,ale jak kdy.Z dálky byste si řekli,že je to výrazně červená a zblízka jak kdy,záleží na osvětlení.
Rozhodně to není odstín pro všední den,a rozhodně ani do školy,jedině zvýraznit si rty,ale potom už si nemalovat oči,ať z toho není jiný dojem,než vy si přejete.
Tento odstín se mi,docela dost špatně odličoval,když jsem si ho swatchla na ruku,ale na rtech mi to tak nedělá,a to jsem používala stejný přípravek.

Teď přejdu k té druhé.Tu jsem si zakoupila po té první,protože jsem chtěla nějaký nositelnější odstín pro každodenní normální den.Aby nebyl tak výrazný,proto jsem se rozhodla pro nude barvičku. :) 
Tento jsem také stihla v době akce.
Je v odstínu:


Jak si můžete všimnout,aplikátorek mají samozřejmě stejný.
Pigmentace,je na rtech velmi jemná a to se mi na tomto odstínů moc líbí,že ho můžu použít kdykoliv a nebudu vypadat moc "zmalovaně"

Jak si můžete všimnout,vedle swatche tohoto odstínů,tak je odlíčený 15 ELECTRIC PINK a pořád je tam o něm zmínka,jenom,ať si uděláte představu,jak tento odstín šel odlíčit na ruce.
Odstín 50Nude thrill jed na tom s odličováním o hodně lépe,že po něm nezůstala ani zmínka.
 A to je z dnešní recenze všechno,já se na Vás budu těšit u další recenze,zatím pa. :) 



sobota 15. října 2016

Recenze na Balmi balzámy na rty-2recenze v jednom článku

Přeji Vám pěknou sobotu,a dneska Vám přínáším novou recenzi,tentokrát na balzámy balmi od značky I love..cosmetics
Prvně Vám řeknu něco o značce a pak přejdu na recenzi.
Produkty od této zmiňované značky seženete v parfumeriích Douglas,také na jejich eshopu.Jinak jsem pár produktů zahlédla již i v drogeriích Teta,ale tam jsem stihla si všimnout pouze třech druhů antibakteriálních gelů a myslím,že dva tělové spreje.Také na eshopu:DEKORATIVKA.CZ ,ale pokud chcete najít všechny druhy do jednoho na jednom eshopu,tak je naleznete na tady.Tato značka se především specializuje na produkty pečující kosmetiky,vždycky o vánocích prodávají různé vánoční sety.Já už od nich pár dárkových vánočních setů  z této řady mám,o nich někdy příště,ale pokud už začínáte přemýšlet o vánočních dárcích,tak si myslím,že těmito sety nikdo nos neohrne. :)
Odkaz na produkty I love... (Douglas)
A už přejdu k recenzím.Prvně je shrnu jako celek,a pak budu o nich mluvit samostatně.
Balmi balzámů je na trhu v České republice,pouze šest druhů,ale i to stačí ke štěstí,pořád jejich tady na trhu hodně k výběru,který.
A 6 druhů mají šest různých vůních,to je asi samozřejmé,a já Vám je te´d tady vyjmenuji,a´t víte jaké si můžete zakoupit.
Balmi černý rybíz (Na ten bude recenze v tomto článku) 
Balmi třešňový (Taky bude dneska recenze)
Balmi mátový (Chystám si ho koupit,tak tu později přibude)
Balmi malinový 
Balmi Jahodový(Ten mě láká obalem)
Balmi kokosový 
Balzámy Balmi,jsou pro mně specifické obalem,že jsou vyrobeny do designu kostky.A potom,když je otevřete tak balzám je do špičky,z toho jsem se obávala,jak se bude nanášet,a musím říct,že mně příjemně překvapil,nanáší se skvěle.
Hodně mně zlákaly i tím,že některé mají obal metalický,a tomu prostě jsem nemohla odolat!

Hodně lidí to srovnává s eosy a já si to teď dovolím taky.Balmi balzámky mi připadají lepší než eosy.
A proč? Hodně to taky dělá ten obal,není tak okoukaný jak už u toho eosu.
A ty metalické obaly u některých jsou naprosto skvělý nápad! (Tedy,alespoň se mně líbí)
Také obsahuji SPF 15 a UVA,což se o eosu nedá říct,SPF obsahuje pouze Lemon Drop.
Na hydrataci u těchto balzámků si rozhodně nemůžu stěžovat,hydratují na jedničku.
A není to jak u Eosu,že by na rtech byli sladké,což oceňuji,nemám to ráda na rtech,protože balzám je hlavně o hydrataci,a ne jak chutná na rtech! :)
Tento co vidíte na obrázku je Černý rybíz.Ten jsem si zakoupila jako první,když jsem jela z rovnátek a stavila jsem se do Douglas,dlouho jsem se rozmýšlela,který si mám vybrat a nešlo mi to se rozhodnout.(Jak by někteří řekli:"Hm,typická ženská" :)
Tak jsem si v obchodním centru prošla všechny obchody,a nakonec jsem se rozhodla,což znamenalo,že jsem Douglas navštívila podruhé.
A vybrala si tento,vlastně vše o balmi jsem už zmínila,tak tedy přejdu k jeho vůni.
U tohoto mi ta vůně přijde trošku chemická,ale ne nějak moc,ale trošku to tam cítit jde.
Po nanesení,těchto balzámků mám rty krásně hydratované,hladké a jemné a pokud máte takové ty šupinky na rtech,tak je  krásně zjemní.
Balmi třešňový,ten jsem si zakoupila,když jsem jednou brouzdala po internetu a vykoukl na mně,tak jsem neváhala a zakoupila si ho již na zmiňovaném eshopu DEKORATIVKA.CZ.
Ten tu vůni nemá vůbec chemickou,ale takovou příjemnou Třešňovou,ale zase Vy co nemáte rádi moc silné vůně,tak bych Vám ho moc nedoporučovala,ten svou vůní "bije do nosu".
Ale jinak je na tom úplně stejně jak ten předešlý.
Ano,na to,že je to jen obyčejný balzám,tak je třeba pro někoho dražší,ale rozhodně za ty peníze stojí,když si to vezmete,tak eos taky stojí tak podobně,ale toto je pro mně lepší než Eos!
Za to bych klidně "dala ruku do ohně"!
Vím,dneska to byla delší recenze,ale snažila jsem se sem vypsat,všechny mé dojmy a pohledy z těchto balzámku.
Já se na Vás budu těšit u příští  recenze Ahojky!


středa 12. října 2016

Balea gel na holení-Grapefruit

Ahojte,pěknou středu Vám přeji,ikdyž je opršené,tak v další recenzi nám to nebrání. Dnešní recenze bude na gel na holení,který je značky Balea.
Jak asi víte,tak produkty Balea seženete pouze v drogeriích Dm,protože je to jejich produktivní značka.
Myslím,že každý z nás má doma,alespoň jeden výrobek značky Balea.
Řekla bych,že je to jedna z nejlevnějších značek drogistického zboží v drogerii DM,např,Rossmann má zas svou značku ISANA.
Už přejdu k produktu.
Voňavý holící gel,který mně zlákal hned na první dojem obalem.
Jak už asi víte,jsem člověk,který hodně dá na obaly,
Tento gel už mám ve druhém balení,s grepovou vůní jsem spokojená,tady mi nevadí ta grepová vůně,ovšem u odličovacích ubrousků této značky je to jinak!
Řekla bych,že tento produkt bude vyhovovat lidem co mají rádi citrusové vůně,nebo  takové svěží vůně.To si myslím,že ti lidé se do toho zamilují,díky vůni.

Doporučila bych ho hlavně lidem co mají rádi pěnovou konzistenci,která se hned po nanášení,mění v pěnu,perfektně se s nimi holí.Je rozhodně hustší než Balea pěnové sprchové gely (recenze bude další den). :)
Tento gel mi nějak abnormálně pokožku nevysušují.Pokožku mi nedráždí a po oholení je pokožka hladká.

Gel se nanáší touto pumpičkou,je to trošku jiná pumpička než má již  zmiňovaný Sprchový pěnový gel.
Je určený pro citlivou pokožku.Gel zakoupíte cca za 40Kč,což je otázka pár korun,a není nijak špatný,rozhodně vím,že si koupím třetí balení,třeba pokud bude nějaký z vánoční kolekce. :)
A z dnešní recenze je to všechno,tak se na Vás budu těšit opět zítra,snad jste si o tomto produktu udělali nějaký obrázek,budu ráda,když mi napíšete,jestli Vás tato recenze přesvědčila o zakoupení,anebo už ho doma máte. :)
                                                                                     Ahojte

pondělí 10. října 2016

Tony Moly Panda s Dream So cool eyestick Panda-recenze

Ahojte holky,vím,že jsem se tu delší dobu neozvala,ale změnila jsem školu a prostředí a potřebovala jsem se zresetovat na učení,ale od teď už jsem zpátky! Říkala jsem si,že je pondělí,to moc lidí nesnáší dobře,a tak bych pro zpříjemněnou mohla udělat recenzi.
Na skvělý produkt,ze skvělým a chytlavý designem,obzvlášť pokud milujete pandy jako Já!
Tak to se jednoznačně do produktů od Tony Moly,zamilujete!
Kosmetická značka Tony Moly se převážně zabývá pečujicí kosmetikou,obaly mají vážně dosti chytlavé,je to korejská kosmetická značka,pokud se nemýlím,akorát je velká škoda,že plno produktů se u nás sehnat nedá.Pár produktů zakoupíte v parfumeriích Sephora,také na Sephora eshopu,pokud jste z okolí Ostravy,tak v Sephoře v Avionu je tento produkt často vykoupený,nikdy jsem na něj nenatrefila,že by tam byl,ikdyž přivezli nové zboží tak hned byl fuč,takže je lepší z tohoto okolí si to objednat přes eshop.
Já to udělala tak,že jsem počkala,až toho budu objednávat víc,tak si to zakoupím a stalo se.

Panda přišla zabalená tak jak ji vidíte na fotce,
Očekávala jsem menší velikost,ale dosti překvapila je větší než jsem očekávala.
V Sephoře ji zakoupíte v ceně cca 290Kč.
Což mně zas tak moc nepřijde,že by byla nějak drahá,ale každý má své poměry cen. 
Pokud můj blog čtete dýl,anebo mně sledujete na YouTube,tak víte,že jsem takový člověk,který dá hodně na obaly a to se této značce povedlo!
Naprosto mně to zaujalo motivem Pandy.
Ale samozřejmě u produktů nezáleží jen na obalu,ale také na činnosti jak je dobrý ten produkt popřípadě špatný.
A´t tu z toho není zbytečně dlouhý článek,tak už přejdu k produktu samostatnému.
Tato Panda je určená ke zmírnění vrásek,otoků a kruhů pod očima.
Jak je to z vráskami to Vám sama za sebe neřeknu,protože v mém věku se v podstatě vrásky netvoří,ale tuto skvostnou pandičkuc má i mamka a ta si jí na vrásky nemůže vynachválit ani na otoky.
Na kruhy pod očima je to vážně pecka! Pokud jste člověk jako Já,že na ně často trpíte,tak bez hlavě bych do toho zázraku šla!Panda obsahuje mentolový chladící účinek,což je pravě to proč to tak zmírńuje,dělá příjemný pocit na tváři,příjemně chladí a na léto určitě taky nebude špatná! 
Obsahuje údajně výtažky z bambusu.To už by vysvětlovalo proč právě tuto značku napadlo to pojmout do designu Pandy!Oční okolí krásně projasní,od té doby co použivám tuto Pandu,tak jsem přestala používat korektory,protže je nemám zapotřebí!
Tomuto produktu nemám co vytknout,ledatak tu dostupnost v Ostravské Sephoře.
A to by z dnešní recenze bylo vše a Já se na Vás budu těšit u další recenze! 
Ahojky