středa 7. prosince 2016

Essence camouflage 2 in1 Make-up & concealer

Vítám Vás při dnešní recenze,která je pro dnešek zaměřená na Make up od Essence,konkrétně  na make-up Camouflage,který by měl fungovat jako make-up,ale také jako korektor.
Také se Vám chci omluvit za nepravidelnost mých příspěvků zde na blogu,ale určitě víte,blíží se Vánoce a Já jsem si toho na sebe moc vzala a nestíhám v podstatě skoro nic,ještě aby toho nebylo málo,tak jsem onemocněla.Ale po vánocích by se to mělo zlepšit.
Tento make-up je na trhu,tuším už nějak od Listopadu.Dlouho jsem váhala jestli si ho mám koupit,anebo se mám na něj "vyprdnout",jelikož make-upy od Essence mi nevyhovují,ale stejně jsem tomu neodolala a musela jsem si ho koupit,velice mně totiž zaujal tím,že funguje i jako korektor.Obalem je stejný jako jeho předchůdce.
 Tady opravdu vidíte,že se dá použít  jak za korektor,ale taktéž za make-up,to se mi strašně líbí,že v podstatě nemusíte používat dva produkty,ale vše udělte jedním produktem.

 Já ho mám v odstínu 10 ivory beige(nejsvětlejší odstín).
Krycí schopnost má opravdu velikou,až takovou jakou jsem zrovna od Essence moc nečekala,takže první bod co mně u toho make-upu překvapil.Zároveň se tento make-up u  mně umístil mezí mými oblíbenými Make-upy.Výdrž má dlouhodobou,další bod čímž si mně získal.
Taky se mi líbí,že to co tento  make-up slibuje,opravdu plní.Tím pádem,já když ho používám tak už ani nepoužívám korektor.
Krásně se roztírá já ho tedy,hlavně nanáším beauty blendrem,ale občas i štětcem,podle toho kolik mám času.Pokud sháníte dobře krycí make-up,ale nechce za něj dávat v podstatě "celou svou výplatu",tak si kupte tento,je krycí make-up za pár kaček.